Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
veya 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 10 doses
- Kalori
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Karbonhidrat
- 460.6 g
- Yağ
- 71.1 g
- Doymuş Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 58.9 g
- Sodyum
- 2653.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Tranças de sementes de papoila
14h 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3u. 40min
Pão de iogurte
14h 50 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18óra
Pão branco
15h