Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g água (23-25°C)
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Farinha torrada
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 50 g farinha de trigo integral
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ povilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 178 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão branco
15 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15小时 20 分钟
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min