Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 hartgekochtes Ei
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Fischknusperli
- 200 g Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
- 150 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 Zitrone, in Schnitzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
French Dressing
20 min
Älpler Magronen
45 min
Berner Rösti
40 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Knöpfli
50 min
Currysauce
10min
Knöpfli
50 min
Emmentaler Meringues
2h 15 min
Bündner Capuns
35 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min