Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken (3 cm)
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 hartgekochtes Ei
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Fischknusperli
- 200 g Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
- 150 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 l Frittieröl
- 500 g Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
- 1 Zitrone, in Schnitzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French Dressing
20 dk
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 dk
Älpler Magronen
45 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 dk
Riz Casimir
45 Min
Berner Rösti
40 dk
Chügelipastetli
30 Min
Züri-Gschnätzlets
50 dk
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Berner Zopf
1h 45min