Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g Freiburger Vacherin, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Weisswein, trocken
- 15 g Kirsch, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Paprika edelsüss, gemahlen
- 700 g Weissbrot, in Würfeln (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
French Dressing
20 Min
Älpler Magronen
45min
Berner Rösti
40 Min
Chäsfondue
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Chügelipastetli
30min
Bündner Capuns
35min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min