Cihazlar ve Aksesuarlar
Waadtländer Kreuzbrot
Hazırlık 30 dk
Toplam 13sa 30 dk
20 Scheiben
Malzemeler
Vorteig
-
Weissmehl150 g
-
Wasser120 g
-
Hefe1 g
Teig
-
Wasser400 g
-
Hefe10 g
-
Weizenvollkornmehl100 g
-
Weissmehl etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben500
-
Salz10 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Sodyum
195 mg
Protein
4 g
Kalori
539 kJ /
129 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
0.1 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ruchbrot aus der Cakeform
3sa 40 dk
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk
Landbrot Backhausart
2sa
Weizen-Dinkel-Brot
12sa
St. Galler Bürli
26sa 30 dk
Dinkel Bürli
26sa 30 dk
Dinkel-Knäckebrot
2sa
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
UrDinkel Brot
11sa
Burebrot (Bauernbrot)
3sa
6-Strang-Butterzopf
2sa 35 dk
Berner Zopf
1sa 45 dk