Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Früchte-Nussbrötli
3h 5 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Erlebniskochen
2 godz.
Knäckebrot
1 godz.
Focaccia mit Cherrytomaten
2 godz.
Schnelles Zwirbelbrot
40min
UrDinkel Brot
11hod.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk
Nussriegel
1hod. 40min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Berner Zopf
1 godz. 45 min