Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 150 g Weissmehl
- 120 g Wasser
- 1 g Hefe
Teig
- 400 g Wasser
- 10 g Hefe
- 100 g Weizenvollkornmehl
- 500 Weissmehl, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestauben
- 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Dinkel-Knäckebrot
2u.
Toastbrot
3h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Bürli mit Roggen
12 Std.
Früchte-Nussbrötli
3h 5 min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
Berner Zopf
1h 45min