Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 80 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 190 g Randen, roh, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Rotwein
- 400 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Saltimbocca
- 8 Kalbsplätzli (z.B. Nuss, je ca. 50 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Salbei (ca. 20 g), 8 Blätter abgezupft
- 4 Rohschinken in Tranchen (ca. 50 g), halbiert
- 2 EL Bratbutter
Fertig stellen
- 200 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2771 kJ / 664 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Älpler Magronen
45min
Spinatwähe
55min
Rüeblisalat
15min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Rhabarberwähe
55min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Risotto milanese
30min
Randen-Suppe
45min
Bündner Capuns
35min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min