Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kalbfleisch
- 1000 g Kalbfleisch, ohne Sehnen, am Stück (aus dem Stotzen)
- 750 g Weisswein, trocken
- 250 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, frisch, gewaschen und trocken getupft
- 4 Nelken
- 5 Salbeiblätter, gewaschen und trocken getupft
- 1 Zwiebel, klein, geviertelt
- 1 Karotte, klein, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 Staudensellerie, klein, geschält, in Stücken (3–4 cm)
- 1 Prise Salz
Thunfischsauce
-
300
g Erdnussöl
veya 300 g Maiskeimöl - 200 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl, gut abgetropft
- 15 - 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst und gefiltert
- 1 EL weisser Essig (isteğe bağlı)
- 3 Eigelbe
Fertigstellung
-
1 - 2
TL Kapern, gesalzen
veya 4 - 5 Essiggurken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 64.1 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellenmousse
5min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13h
Risotto milanese
30 min
Café-de-Paris
30 min
Sauce béarnaise
20min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Langusten auf Glasnudeln
30 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Pistazien-Glace
10 Std. 35 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min