Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten, in Hälften
- 250 g Forelle, geräuchert, Filets in Stücken (ca. 4 Filets)
- 150 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ¼ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Pumpernickel (siehe Tipp) oder Schwarzbrot, mundgerecht (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 Zweigchen Dill, frisch, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Sauce béarnaise
20min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Thunfischmousse
10min
Eier-Tatar
35min
Thon-Dip
5 Min
Basilikumsuppe
25 Min
Gemüsetatar
25 Min
Randen-Suppe
45 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Randen-Hummus
10min