Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g azeite
- 2 - 3 dentes de alho cortados ao meio
-
200
g cebola cortada em fatias
veya 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Refogar 200 g de cebola
25min
Arroz agulha
35 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de cebola
20min
Refogar 250 g de chalota
25min
Arroz basmati
35 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25min
Refogar 350 g de chalota
25min
Saltear 300 g de cebola
Değerlendirme yok
Refogar 200-300 g de cebola
20min