Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 77.4 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 67 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Rhubarb crumble
45min
Citrus marmalade
2h 20min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Barbecue onions (500 g)
45min
Custard
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Sticky toffee puddings
1h
Sautéed leeks (200 g)
15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Mint sauce
5min
Lemon curd (TM6)
15min