Cihazlar ve Aksesuarlar
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
67 mg
Protein
4.1 g
Kalori
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Yağ
22.3 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
77.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
How sweet it is
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tartare sauce
10 dk
Rhubarb and ginger crème brûlée
7sa 30 dk
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 dk
Stewed apples
25 dk
Summer Pudding
8sa 30 dk
Steamed orange puddings
1sa 25 dk
Bordelaise Sauce
55 dk
Raised Game Pie
24sa
Rhubarb Ice Cream
36sa 25 dk
Malt loaf
3sa 20 dk
Brandy custard (TM6)
15 dk
Quick béchamel sauce
15 dk