Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
veya 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 50 g
- Kalori
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 138.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 Min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min
Salsa de torta del Casar
10 min
Cebolla en escabeche
24 Std.
Morteruelo
13h 15 min
Aliño oriental
5min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Chutney de fresas
24 Std.
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Salsa Blue cheese
5min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Soldaditos de Pavía
1h 10min