Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di manioca
50min
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Değerlendirme yok
Miele allo zenzero
10 min
Berry curd (crema di frutti di bosco)
Değerlendirme yok
Tarte flambé
Değerlendirme yok
Dal makhani
Değerlendirme yok
Risotto con le rane
1 godz. 30 min
Salsa inglese al ribes
20min
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Risotto al limone e spinaci
30 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min