Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 148 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Pesto alla siciliana
15 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Pesto rosso
15 Min
Pesto di prezzemolo
10 Min
Pesto alla trapanese
20min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min