Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagiontura 30 mesi)
- 100 g di acqua
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5972 kJ / 1428 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 148 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Pesto rosso
15min
Pesto di prezzemolo
10 Min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Pesto di mandorle
10 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di pistacchi
10 Min