Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (isteğe bağlı)
- prezzemolo fresco, tritato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cocktail alla frutta
Nessuna valutazione
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Ayran alla menta
5 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Crème brûlée al cioccolato
Nessuna valutazione
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 godz. 40 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5 min
Sciroppo di vin brulé
8 godz. 45 min
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
35min