Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
veya 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 428 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 7 oz Leeks
Değerlendirme yok
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Caramelizing 7 oz Onions
40 min