Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
veya 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 428 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Caramelizing 7 oz Onions
40 dk
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing 7 oz Onions
20min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 dk
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Browning 7 oz Onions
25min