![Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c983a32-ae14-48e3-a419-23fb8d7ace41/Derivates/62c316b5-6b4b-4a9d-809e-c68c084546f0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
veya 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 428 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Steak
1h 30min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Ninguna valoración
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Ninguna valoración
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Ninguna valoración