Cihazlar ve Aksesuarlar
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
1 portion
Malzemeler
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
428 mg
Protein
5 g
Kalori
1264 kJ /
302 kcal
Yağ
21 g
Lif
8.1 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Basic Onions
14 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fruit Galettes (Paul)
1sa 25 dk
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 dk
Sautéing Red Pepper with Onions
25 dk
Mixed Mushroom Sauté
30 dk
Sautéing 7 oz Leeks
Değerlendirme yok
Browning 12.5 oz Shallots
25 dk
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 dk
Caramelizing 7 oz Onions
40 dk
Browning 7 oz Onions
25 dk
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing 7 oz Onions
20 dk
Peanut Brittle
1sa 30 dk