Cihazlar ve Aksesuarlar
Sautéing 10.5 oz Onions
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
1 portion
Malzemeler
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges10 ½ oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
27 mg
Protein
4 g
Kalori
1089 kJ /
260 kcal
Yağ
21 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Basic Onions
14 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Chopped Onions
5min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Browning 7 oz Onions
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min