Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 3 uova
- 125 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Pasta di mandorle
- 220 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 250 g di mandorle pelate
- 1 albume
- 20 g di acqua
Ripieno
- 160 g di zucchero
- 400 g di ricotta di pecora fresca, scolata e setacciata al colino
- 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) in scaglie
- 70 g di frutta candita mista a tocchetti (isteğe bağlı)
Composizione
- 75 g di liquore alle ciliegie
- 30 g di acqua
Glassa di zucchero
- 250 g di zucchero
- 15 g di albume
- 2 - 3 gocce di succo di limone
Terminare la preparazione
- 12 ciliegie candite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2206.4 kJ / 527 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 35.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28sa 50 dk
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Cupolette al limone
9 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3 godz.
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Profiteroles
2 godz.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min