Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Biscotti cegliesi
1 godz. 10 min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2hod.
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Fiadoni
1 godz.
Tarallini al latte
3h 10min
Bocconotto
2hod.
Parrozzo
1 godz. 10 min
Tozzetti
1hod. 30min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.