Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 parts
- Kalori
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 38.3 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 Std. 30 Min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Tarte à l'ananas
3 Std.
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min