Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 parts
- Kalori
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 38.3 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Cheesecake à la framboise
3 godz. 30 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 godz. 30 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 Std.
Délice d'été pêche-abricot
4 godz.
Charlotte mangue-Passion
5 Std.
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13 Std. 30 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 godz. 30 min
Cheesecake fraise-ricotta
1h