Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
veya 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Sodyum
- 1232.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30min
Sugoli di uva
1u.
Gnocco emiliano
4h 50min
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Passatelli
45 min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 min
Ciambella romagnola
1u.