Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
veya 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Sodyum
- 1232.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1h
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Maritozzo romano
11小时
Tortelli verdi
3h 30min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Crescia al formaggio
3j 10 menit
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Ciambella romagnola
1h
Tigelle
3h 50min