Pan de brioche sin gluten

Pan de brioche sin gluten

4.4 39 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 50 dk
12 rebanadas

Malzemeler

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
  • 3 huevos
  • 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
  • 60 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharadas de psyllium
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
  • 1 huevo batido (para pincelar)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Protein 3.81 g
Kalori 1050 kJ / 251 kcal
Yağ 10.14 g
Lif 3.76 g
Karbonhidrat 32.49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...