Focaccia al romero (sin gluten)

Focaccia al romero (sin gluten)

4.7 60 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 raciones

Malzemeler

  • de agua
    400 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    25 g
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
    200 g
  • de harina panificable sin gluten Adpan®
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
    30 g
  • de sal gorda
    2 - 3 pellizcos
  • de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
    2 ramitas

Besin Değeri şuna göre 1 ración

Kalori 282 kcal / 1180 kJ
Protein 3.02 g
Yağ 5.73 g
Karbonhidrat 50.11 g
Lif 3.19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...