Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
veya 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (isteğe bağlı)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 554 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 75.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30h
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane contadino
19 Std.
Pane ai cereali
3h
Pane veneziano
18h 30min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Pane semplice
4 Std.