Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
veya 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (isteğe bağlı)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 554 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 75.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane semplice
4h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di segale
20h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Panini al latte dolci
12h
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18óra 30p
Pane ai cereali
3 Std.
Impasto base per pane
1h