Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std. 20 Min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 Min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 Std. 30 Min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 Min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Avocado-Glace
4 Std. 15 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 Min
Bananen-Sorbet
5min