Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Aprikosen-Curd
35min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Peperoni-Vinaigrette
5 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Orange-Detox-Smoothie
15 Min
Munder Safranrisotto
45 Min