
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
-
4
Seehecht-Medaillons 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
veya 4 Seeteufelfilets, enthäutet, entgrätet 3 cm dick (je ca. 100 g) (siehe Tipp) - ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 397 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 38 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Lif
- 3.8 g