Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Patatas guisadas con conejo
50 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Guarrito extremeño
50 min
Caldereta manchega
1 Std.
Riñones al jerez
1 Std.
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min