Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldereta de cordero
50 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Alitas de pollo al ajillo
30min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Caldereta manchega
1h
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Guarrito extremeño
50 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Riñones al jerez
1h
Carcamusas de Toledo
45min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min