Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g amêijoa
- Água q.b. p/ cozer e demolhar
- 3 c. chá de sal
- 20 g coentros
- 5 dentes de alho
- 40 g azeite
- 800 g polvo descongelado
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- ½ malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 250 g arroz agulha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2184.7 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 2500.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudins de laranja a vapor
50 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20min
Carapaus alimados
24h
Coelho à transmontana
7h 30min
Ensopado de polvo à algarvia
1 godz. 10 min
Lulas guisadas
50 min
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 min
Feijoada de tamboril e camarão
30 min
Feijoada de polvo
1 godz. 30 min
Arroz de polvo
1h 15min