Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (isteğe bağlı)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3500 kJ / 836 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Alternatif tarifler
Sela de borrego com migas de espargos
9h 25min
Salada de ovas
40 min
Poejada
45 min
Esmagada de favas
45 min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h
Sapateira recheada
5 min.
Sapateira na casquinha
30 min.
Migas de broa com bacalhau
30 min.
Esparregado à moda da Beira
50min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Recheio de sapateira
1óra 15p
Açorda de marisco
30 min.