Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Shortcrust Pastry
- 200 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g water, ice cold
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 125 g pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
- 65 g streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
- 10 g olive oil
- 130 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g water
- 4 large eggs
- 250 g milk
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 spring onion (approx. 10 g), finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2114 kJ / 508 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Sodyum
- 687 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 Std. 10 Min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h