Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 108.7 mg
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3h 35min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min