Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 108.7 mg
Alternatif tarifler
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Slow Cooking Gua Bao
7 godz.
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 Std. 35 Min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Pulled-Chicken-Tortillas
3hod.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min
Slow Cooking Beef Madras
3hod.