Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 108.7 mg
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Pulled Pork Burger
6小时 20 分钟
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1hod. 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 λεπτ.
Slow Cooking Beef Madras
3h
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3h 35min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.