Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten, geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borschtsch
50min
Orientalische Linsensuppe
30min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2u. 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min