Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1hod.
Eierschecke
6h 30 min.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Eierschecke
7 Std.
Stachelbeer-Baiser
1h 10 min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Mohnstollen
26h
Würzfleisch (Ragout fin)
1hod.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2ωρ. 15 λεπτ.
Soljanka
45min
DDR - Soljanka
1hod.