Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
DDR - Soljanka
1 Std.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Eierschecke
7 godz.
Sächsische Quarkkeulchen
3 godz.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Soljanka
45 Min
Böhmische Knödel
1 Std.
Eierschecke
6hod. 30min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Senfeier
1 Std. 5 Min