Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
Teig
- 200 g Milch
- 15 g frische Hefe
- 60 g Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 60 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Decke
- Butter zum Einfetten
- 1000 g Magerquark
- 3 Eier (Kl. M)
- 400 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 2 Prise Salz
- Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
- 6 Eier (Kl. M), getrennt
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 Std.
Eierschecke
6h 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
9h
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min.
Caffè-Latte-Kuchen
1h 40 min.
Baiser-Christbäumchen
6h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 Std. 30 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Soljanka
45min