Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
Teig
- 200 g Milch
- 15 g frische Hefe
- 60 g Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 60 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Decke
- Butter zum Einfetten
- 1000 g Magerquark
- 3 Eier (Kl. M)
- 400 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 2 Prise Salz
- Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
- 6 Eier (Kl. M), getrennt
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Heidelbeerkuchen vom Blech
1h 45 min
Kleine Schokoladenstollen
48 Std.
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2 godz.
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min
Lausitzer Hefeplinsen
1 godz. 25 min
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min