Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Bienenstich
5h
Eierschecke
6h 30 min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20 Min
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2 Std.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 godz. 40 min
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Eierschecke
7h
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Soljanka
45 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 Std.