Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierschecke
7 godz.
Sächsische Quarkkeulchen
3 godz.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min
Soljanka
45 Min
Böhmische Knödel
1 Std.
Eierschecke
6hod. 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Heidelbeerkuchen vom Blech
1h 45 min