Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Puddingcreme
- 400 g Milch
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 150 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1 Std. 30 Min
Eierschecke
7h
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Soljanka
45min
Böhmische Knödel
1h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15min