Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di olio
- 200 g di funghi shiitake, freschi, tagliati in quattro
- 150 g di carote, tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
- 95 g di porri, a rondelle (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1080 g di acqua
- 50 g di miso
- 250 g di tofu compatto, a cubetti (1 cm)
- sale, per aggiustare
- pepe macinato, per aggiustare
- 4 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dahl di zucca
30 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Korma alla pescatora
Değerlendirme yok
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Fonduta moitié-moitié
20min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Hummus
5 Min
Manzo al tamarindo con riso
8h 10 min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Curry verde di pollo
55min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min