Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 huîtres
- 6 brins de menthe fraîche, équeutés et quelques feuilles pour la finition
- 2 citrons verts non traités, zeste et jus
- l'eau pour obtenir 150 g de liquide
- tours de moulin à poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eton mess aux fruits rouges
2 Std. 20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 godz. 15 min
Salade de couscous, crevettes, pickles et sauce au citron vert
45 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Assiette de vanets
Değerlendirme yok
Taboulé au fonio
50 min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3h 20 min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Sauce à la mangue
50 min