Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min