Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 1.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3h 45min
Asparagi sottovuoto
50 min
Patate lesse
40min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min