Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de fruta
2u. 55min
Pão de alfarroba
1 Std. 35 Min
Pão norueguês
55min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Manteiga de sementes de girassol
15 Min
Pão de iogurte
50min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min