Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 roter Chili, frisch, nach Wunsch entkernt
- 4 Stängel Koriander, frisch
- 1 EL rote Currypaste
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Salz
- 600 g Wasser
-
2
TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Fischsauce
- 1 TL Reismehl
- 3 Stängel Zitronengras, frisch (je 1 Stück à ca. 6 cm), flach gedrückt
- 150 g Champignons, frisch, grosse Champignons halbiert
- 2 rote Peperoni (ca. 400 g), in Streifen (1 x 3 cm)
- 150 g Bambussprossen, aus dem Glas, abgetropft
- 400 g Pouletbrüstchen, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Kokosmilch
- Chilipulver zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1468 kJ / 352 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevettencurry
35min
Dhal
40 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Indisches Lammcurry
1h 30min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Panang-Curry
45 min
Thai-Nudelsuppe
35min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Grünes Poulet-Curry
55min
Randen-Hummus
10 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2hod.