Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
veya 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Pain de viande
1h 20min
Crackers au fromage
2h 30min
Sauce hollandaise
25 Min
Crème de champignons
20min
Glace aux fruits
5 Min
Risotto
30 min
Mayonnaise
5 Min
Pesto au basilic
10min
Sauce béarnaise
15min
Soupe au potiron
35min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h