Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Protein
- 85.1 g
- Karbonhidrat
- 515.4 g
- Yağ
- 97.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 42.7 g
- Sodyum
- 6023.7 mg
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min