Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Protein
- 85.1 g
- Karbonhidrat
- 515.4 g
- Yağ
- 97.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 42.7 g
- Sodyum
- 6023.7 mg
Alternatif tarifler
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Crackers integrali arancia e salvia
2 godz. 40 min
Panini alla zucca
4h
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane integrale con muesli
4h
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Panini alle noci e curcuma
4h 40 phút