Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Trofie
- 250 g di farina di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3156 kJ / 754.3 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 80.2 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 577.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Pasta radicchio e pancetta
30 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 godz. 20 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50 Min
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 Min
Pizzoccheri bianchi
55 min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min