Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 850.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min