Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 850.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35 min
Penne Bolognese
40min
Beef Lasagna
2h 5min
Risotto with Spinach and Peas
30 dk