Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g brauner Zucker
veya 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Balsamico-Feigen
40min
Pfirsich-Chutney
40min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Pfirsich-Chutney
50min
Erdbeer-Mango-Chutney
2 Std. 30 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Quittenchutney
55min
Zwiebelkonfitüre
25min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Feigensenf
1h
Tomaten-Fenchel-Chutney
50min