Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g brauner Zucker
veya 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsich-Chutney
40min
Birnen-Chutney
50 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Mango-Chutney
1 godz.
Aprikosen-Ketchup
45 min
Pfirsich-Chutney
50 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Balsamico-Feigen
40min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min