Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- olio di oliva per ungere
- 200 g di semola di grano duro
- 350 g di acqua, tiepida
- 15 g di lievito fresco (⅓ di cubetto)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 400 g di farina per pane
Farcitura
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino, a fette (4 mm)
- 1 spicchio di aglio, a fettine
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Danubio dolce
3h 25min
Torta alla panna
45 Min
Panpepato lucernese
55 Min
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Değerlendirme yok
Panini integrali per hamburger
Değerlendirme yok
Polenta
1 Std.
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min
Magdalenas
1 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min