Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, frisch, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Maisstärke (z. B. Maizena)
-
½
TL Fleischbouillon Paste
veya ½ Fleischbouillonwürfel - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Rahm
- 50 g Essiggurken, in Streifen (isteğe bağlı)
- Petersilie, frisch, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Bolognese Sauce
3h 15min
Lasagne
2 Std.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.