Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Peterli (20 g), Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 4 Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)
- 10 g Senf
- 30 g Kräuteressig
- 25 g Rapsöl
- 30 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 53 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz Casimir
45min
Älpler-Gratin
50min
Älpler Magronen
45min
Schinkengipfeli
35min
Hörnlisalat
30min
Eier-Tatar
35min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Hörnlisalat
35min
Chügelipastetli
30min
Süssmostcreme
4h 15min