Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Essiggurken, in Stücken
- 150 g Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry, gemahlen (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g Passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenpurée
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel - 20 g Obstessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2 Std.
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Schlagrahm
10 Min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Apfelmus
20min
Paniermehl
5min
Paniermehl
5min
Kartoffelpüree
45 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
Dattel-Curry-Dip
5min