Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl, weiss
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Toastbrot
16 Std.
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Landbrot Backhausart
2u.
Bürli mit Roggen
12 Std.
Brötchen
1 godz. 40 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min