Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
veya 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
veya 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Vermicelles
3h 15 min
Pâté uranais
1h 50min
Gâteau de Pâques
1h 45 min
Charlotte au chocolat et à la banane
Değerlendirme yok
Choco-praliné abricot
Değerlendirme yok
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Tourte aux poires
9h
Cuisses de dames
1h 35 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min