Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
veya 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
veya 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Œufs colorés en vert
Değerlendirme yok
Œufs colorés en jaune
55 min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Croquant au chocolat
15h
Roulé à l'orange
30min
Focaccia au romarin
2u. 30min
Mille-feuille pomme-safran
Değerlendirme yok
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1h